…yang tersebar gambargambar mereka tak berbusana. Mungkin masih ada yang newbie di sini, jadi Mari kita ingat bersama-sama senarai artis yang sudah terkantoi dan tersebar meluas tak berbusana gambargambar mereka….

…di mana nak keep. Terlalu banyak pilihan & gambar kat web memang sumer lawo-lawo & finest. Kiranya menggoncang jiwa raga lar kalo tengok gambargambar yg sumernya diamik guna DSLR tu….

…Malaysiana – Ini ja kalo hangpa carik kat google, gambar Siti Nurhaliza seksi…Kalau gambar camni kira tahap biasa ja la kan Dato Siti??? Pasal dia pi show pun macam…

…Malaysiana – tasha shilla tayang separuh dhadha mulai menjadi kontorversi sekali lagi selepas gambar gambar tasha yg mencolok mata mengahadiri sebuh peresmian majalah fesyen dr prancis bebera hari…

…foto tahun 2015   Malaysiana – tasha shilla tayang separuh buah dada mulai menjadi kontorversi sekali lagi selepas gambar gambar tasha yg mencolok mata mengahadiri sebuh peresmian majalah fesyen…