…yang tersebar gambargambar mereka tak berbusana. Mungkin masih ada yang newbie di sini, jadi Mari kita ingat bersama-sama senarai artis yang sudah terkantoi dan tersebar meluas tak berbusana gambargambar mereka….

…Malaysiana – Ini ja kalo hangpa carik kat google, gambar Siti Nurhaliza seksi…Kalau gambar camni kira tahap biasa ja la kan Dato Siti??? Pasal dia pi show pun macam…

…Malaysiana – tasha shilla tayang separuh dhadha mulai menjadi kontorversi sekali lagi selepas gambar gambar tasha yg mencolok mata mengahadiri sebuh peresmian majalah fesyen dr prancis bebera hari…

…foto tahun 2015   Malaysiana – tasha shilla tayang separuh buah dada mulai menjadi kontorversi sekali lagi selepas gambar gambar tasha yg mencolok mata mengahadiri sebuh peresmian majalah fesyen…

…Malaysiana – bayi lelaki berusia 16 bulan maut terjerut tali puting susu di kediamannya di Taman Sera, Padang Sera, Kodiang, semalam, lapor Sinar Harian. Dlm kjdian jam 12…

…di mana nak keep. Terlalu banyak pilihan & gambar kat web memang sumer lawo-lawo & finest. Kiranya menggoncang jiwa raga lar kalo tengok gambargambar yg sumernya diamik guna DSLR tu….