…thanks kerana kamu sdh mampir post Kami di Neelofa Handbag – Malaysiana yang mungil ini ,pemilik website tak akan mengetahui cara akan balas kebaikan pembaca ,sebagai jawaban atas…

…memakai tudung singkat… faham-faham jelah mata lelaki ni sgt tajam macam pisau, semua nak di tengok… tak pasal-pasal batal puasa di bulan mulia ini…hehe Namun, yg paling uncommon ialah apabila…

…pelakon. Asalkan saya tahu menjaga diri & batasan. Cakap pasal Pilot Cafe, tak sabar nak tengok lakonan Izara, Neelofa & Fahrin Ahmad. Legend kot novel ni dulu.Sumber : ohbulan.com…